За ініціативи Смілянського міськрайонного центру зайнятості 23 квітня 2019 року організовано та проведено міні-ярмарку вакансій на державному підприємстві «Оризон-Навігація». В заході взяло участь десять шукачів роботи. Троє з них зацікавилися наявними вакансіями, інформує Смілянський міськрайонний центр зайнятості.

Під час ярмарок вакансій роботодавці та шукачі роботи знайомляться та презентують себе у дружній, теплій атмосфері та неформальній обстановці. Люди, які шукають роботу, дізнаються про актуальні вакансії, стан ринку праці  та можливості різних форм навчання. Роботодавці знайомляться із фахівцями та обирають кращих. Працівники центру зайнятості забезпечують продуктивне спілкування між роботодавцями та безробітними. Як свідчить досвід, ярмарка вакансій є одним з найефективніших методів працевлаштування.

Пані Галина за фахом економістка і зараз активно шукає роботу. Жінка звернулася до центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні. Нещодавно її запросили  співробтники центру зайнятості  взяти участь у  міні-ярмарці, яка проводилася на ДП «Оризон-Навігація»: «Під час заходу я ознайомилася із діяльністю підприємства та з актуальними вакансіями. Одна з них мені підійшла. Я розповіла роботодавцям про свою освіту та досвід роботи, особисто познайомилася зі співробітниками підприємства. Ми обмінялися контактами. Можливо, саме це посприяє моєму подальшому працевлаштуванню».

Людмила Пересада, начальниця відділу кадрів і трудових відносин ДП «Оризон-навігація», ознайомила шукачів роботи із наявними вакансіями та вимогами до них, розповіла про соціальний захист працівників підприємства, про рівень заробітної плати та можливості кар’єрного росту. Тетяна Ткач, провідна економістка ДП «Оризон-навігація», презентувала можливості та особливості виробництва.

Спеціалісти, які шукають роботу, так як і пані Галина, розповіли про свій попередній досвід роботи, про свої захоплення та побажання щодо умов праці.

Ольга Дар’єва, начальниця відділу взаємодії з роботодавцями, зазначає, що Смілянський міськрайонний центр зайнятості уже має позитивний досвід партнерства з ДП «Оризон-Навігація»: «Наша співпраця триває вже не перший рік і ми активно проводимо спільні заходи: екскурсії, ярмарки вакансій, різноманітні івенти для молоді. Безробітні знаходять роботу своєї мрії, а підприємство отримує кваліфікованих спеціалістів.»

Співробітники Смілянського міськрайонного центру зайнятості бажають учасникам міні-ярмарки знайти омріяну роботу та завжди готові сприяти швидкому та комфортному працевлаштуванню.

Від admin

Коментарі закриті.