Із цією метою «Завод UKRAVIT» відвідала делегація представництва NETZSCH – всесвітньо відомої у сфері машино- та приладобудування німецької компанії, що має філії по всьому світу.

– Сьогодні виробничі потужності «UKRAVIT» дуже високого рівня. А ті рішення, які ми плануємо запропонувати, оглянувши виробництво, дадуть можливість випускати ще більше нової продукції, гарантувати якість та екологічність усіх процесів, забезпечувати оптимізацію, стабільність й енергоефективність виробництва, – відзначив директор представництва NETZSCH Роман Гордєєв. – Компанія «UKRAVIT» отримає можливість виробляти новітні препарати дляринку, що не мають аналогів. І ці можливості нададуть потужності для реалізації інноваційних ідей у виробництві.

– В історії компанії було кілька етапів модернізації. Компанія, що мала в асортименті 15 найменувань продукції, виросла до національного лідера з найбільшим продуктовим портфелем в Україні – понад 150 препаратів, – розповідає директор Департаменту досліджень, розробки та інновацій «UKRAVIT» Сергій Проценко. –Завдячуючи співпраці з найкращими світовими виробниками обладнання, такими, як NETZSCH, ми можемо не тільки виробляти більші об’єми продукції та покращувати її якість, а й гідно представляти національну торгову марку на міжнародному ринку.

Від Author 2

Коментарі закриті.