Дорожники Черкащини продовжують ліквідовувати ямковість дорожнього покриття на автодорогах загального користування державного значення. Так, 28 лютого на автошляхах було ліквідовано понад 360 квадратних метрів ямковості. Про це інформує “ВІККА”. Ямковий ремонт виконувався на ділянках автомобільних доріг М-05 Київ-Одеса, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-09 Миронівка-Канів, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук.

Зазначимо, аварійний ямковий ремонт є тимчасовим заходом і проводиться для забезпечення безпечного руху автотранспорту дорогами загального користування державного значення та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування. Підрядні організації на дорогах Черкащини проводять роботи з аварійного ямкового ремонту холодним асфальтобетоном та методом просочення.

Роботи з аварійного ямкового ремонту проводяться на автошляхах, які не ремонтувались роками, а лише підтримувались у проїзному стані ямковим ремонтом. Покриття автодоріг, на яких проводився середній поточний ремонт у 2017-2018 роках, не має дефектів.

Із початку 2019 року підрядні організації Служби автодоріг області ліквідували понад 7000 кв. м ямковості.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські активісти самотужки залатали величезну вибоїну на одній із вулиць.

Від Author 2

Коментарі закриті.