Обвинувальний висновок стосовно організаторів підпільного виробництва алкогольного фальсифікату направили в суд співробітники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області, інформують ГУ ДФС в Черкаській області.

У межах досудового розслідування було встановлено, що члени злочинного угрупування, до складу якого входило троє мешканців м. Черкаси, з квітня до грудня минулого року обладнали в гаражному приміщенні на території станції технічного обслуговування автомобілів м.Черкас підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю.

Готовий фальсифікат зберігали в згаданому гаражному приміщенні та реалізовували кінцевим споживачам, використовуючи для перевезення два автомобілі.

За результатами санкціонованого обшуку вилучено 1,5 тис. літрів фальсифікованої горілки та понад 2,8 тис. літрів фальсифікованого коньяку, розлитих у пластикові пляшки і бочки різного об’єму, а також обладнання для незаконного виготовлення фальсифікату і два автомобілі, які використовувалися для його транспортування, орієнтовною вартістю понад 1,7  млн. грн.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу із конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої продукції.

Від Author 2

Коментарі закриті.