Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель цими днями із робочим візитом побувала на Черкащині. Днями Олександра Кужель разом із депутатами Черкаської міської ради Юрієм Тренкіним та Романом Діскантом ознайомились із роботою ПАТ «Черкаський шовковий комбінат».

За словами керівника Черкаського шовкового комбінату Ніли Мицик, роботі підприємства заважає зарегульованість системи, також бракує достатньої державної підтримки. Як приклад, вона навела ситуацію з отриманням спецдозволу на користування надрами з метою видобування питних підземних вод.

«Необхідні на це документи зареєстровані в канцелярії Державної служби геології та надр України ще 13 листопада 2018 року, але досі це питання там не розглянуто. Водночас попередній дозвіл дійсний до 28 лютого цього року», – розповіла Ніла Мицик.

У зв’язку з цим на комбінаті, де працює 530 осіб, побоюються, що з 1 березня будуть змушені зупинити роботу. Олександра Кужель пообіцяла з’ясувати ситуацію і допомогти її вирішити.

Окрім цього, народний депутат відвідала підприємство KTD Group, яке кілька років тому розпочало у Черкасах виробництво побутової техніки. Олександра Кужель поспілкувались із власником KTD Group Олександром Громиком, з яким обговорила проблеми українського бізнесу, з’ясувала, що необхідно інвесторам для розвитку їхніх проектів і комфортної роботи.

Народний депутат відвідала  Монастирищенський, Христинівський, Уманський та Маньківський райони.

Від Author 2

Коментарі закриті.