Відкриті обговорення щодо коригування тарифу пройшли сьогодні на КП «Черкаситеплокомуненерго», інформує Черкаська міська рада.
Як повідомив директор підприємства Павло Карась, повідомлення про відкриті обговорення та відповідні  розрахунки були розміщені на сайті підприємства ще на початку січня. Згідно порядку проведення відкритих слухань, затвердженого Постановою НКРЕКП, жодних зауважень чи пропозицій в установленому порядку до підприємства за цей час не надійшло.

Як пояснив Павло Миколайович, коригування тарифів пов’язано зі збільшенням розміру заробітної плати працівникам, зростанням ставки екологічного податку, тарифів на електроенергію та виконанням інвестиційної Програми підприємства, що неодноразово обговорювалась та була розглянута виконавчим комітетом.

Як зазначила присутня на обговореннях заступниця міського голови Людмила Бордунос, «ми розуміємо, що витрати щодо коригування – необхідні, проте всі обгрунтування, надані підприємством, обов’язково перевірятимуться регулятором – Національною  комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг а отже, – це лише перший крок щодо коригування тарифу».

Від Author 2

Коментарі закриті.