Днями у Лисянському районі відбулося засідання Ради регіонального розвитку. До заходу долучилися представники органів місцевого самоврядування району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники організацій і установ району, активні громадські діячі.

Перше, публічне засідання консультативно-дорадчого органу відбулося у приміщенні Лисянської районної державної адміністрації. Відкриваючи засідання голова райдержадміністрації Володимир Павличук підкреслив, що: «в листопаді в Києві відбулося засідання Ради регіонального розвитку за участі керівництва держави, на якому обговорили глобальні інфраструктурні проекти та плани розвитку України. 30 листопада відбулося засідання Ради в Черкаській області, тому засідання Ради в Лисянському районі є логічним продовженням цих заходів вищого рівня. Питання, що будуть вирішуватися на засіданні Ради, є дуже важливими для розвитку району. Кожен з присутніх знає ситуацію зсередини, тож потрібно об’єднати зусилля і разом розробити стратегію розвитку району на 2019 – 2021 роки».

Для аналізу стартової ситуації голова райдержадміністрації представив присутнім перспективний план, пріоритети та об’єкти соціально-економічного розвитку територій Лисянського району та наголосив на необхідності проведення обговорень перспективних планів розвитку району на 2019-2021 роки з депутатами сільських рад та громадськість.

За інформацією Лисянської райдржадміністрації

Від Author 2

Коментарі закриті.