Корпорація «Богдан» 2018 року реалізувала свої плани із постачання модернізованої військової техніки українській армії. Ці автівки успішно завершили випробування і тепер забезпечують потреби військових на передовій, замінюючи стару та ненадійну радянську техніку. Про це йдеться в блозі прес-секретаря компанії Сергія Красулі «Рік масштабних проектів: ключові вектори розвитку «Богдану» в 2018 році».

Він нагадав, що у грудні до ЗСУ було передано 20 вантажівок «Богдан 6317» в присутності президента Петра Порошенка. Загалом цього року корпорація передала армії 200 таких автомобілів. Прес-секретар компанії зазначив, що виробничі можливості Черкаського заводу корпорації «Богдан» дозволяють виготовляти до 500 одиниць вантажівок 6317 – це значно перевищує обсяг замовлення на ці автомобілі. Також він нагадав, що такі багатоцільові автомобілі обладнані потужними шестициліндровими дизельними двигунами з турбонаддувом, потужність яких становить 280 к.с. Вони здатні розвивати швидкість до 85 км/год з вантажем в 11 тон і можуть перевозити 50 осіб у відповідно обладнаному для цього кузові.

Сергій Красуля наголосив, що військова техніка Черкаського автозаводу «Богдан Моторс» має попит серед військових, пройшла випробування та постійно модернізується згідно з побажаннями ЗСУ, а потужності підприємства готові до збільшення замовлень від Міноборони та задоволення потреб армії.

За інформацією “Прочерк

Від Author 2

Коментарі закриті.