67-ом черкаським ОСББ зупинено фінансову підтримку з міського бюджету на здійснення заходів з енергозбереження та капітальні ремонти житлових будинків.

Загалом на умовах співфінансування, відповідно до міської Програми підтримки співвласників багатоквартирних будинків, сьогодні члени виконкому ухвалили рішення про розподіл коштів зазначеним об’єднанням. Загальна сума становить близько 11 млн. 880 тис. грн.

Це – роботи з утеплення, капітальних ремонтів ліфтів, дахів, заміни вікон, дверей, встановлення енергоощадного обладнання, оновлення та реконструкції мереж тепло- та електропостачання тощо.

Такий колапс виник внаслідок ухвали Черкаського окружного адміністративного суду за позовом депутата Олександра Радуцького, датованого 24 вересня, стосовно призупинення дії рішення сесії Черкаської міської ради від 22 серпня цього року щодо внесення змін до міського бюджету.

Адже рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради набирає чинності після підтвердження наявності бюджетних призначень. Нині ж, згідно з вищевказаною ухвалою Черкаського окружного адміністративного суду, зупинено здійснення фінансових платежів, передбачених в оскарженому рішенні стосовно внесення змін до бюджету.

За інформацієюЧеркаської міської ради. 

Від Author 2

Коментарі закриті.