Із презентацією системи електронного документообігу у залі засідань Черкаської міської ради мали змогу ознайомитись керівники структурних підрозділів Черкаської міської ради та комунальних закладів міста. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Про переваги, ефективність роботи, надійність захисту даних впровадження системи електронного документообігу, а також здобутки та результати роботи української компаніі «Inteсracy group», яка вже більше 20 років працює на ринку провідних комп’ютерних та інтернет технологій, розповів її представник Олександр Смірнов.

За його словами, у надійності та дієвості такого кроку на власному досвіді пересвідчились чимало державних, комерційних установ та підприємств, органів влади й правоохоронних структур. Серед, клієнтів компаніі «Inteсracy group»: Генеральна прокуратура, Міграційна служба, чимало облдержадміністрацій, обласних та міських рад, провідні оператори мобільного та телекомунікаційного зв’язку тощо.

Олександр Смірнов наголошує, що їх фахівці не лише забезпечують якісний ліцензований продукт, але й здійснюють технічний супровід впродовж повного етапу навчання працівників та впровадження нової системи електронного документообігу в роботу установи, надаючи повний комплекс послуг, так би мовити, “під ключ”.

Під час обговорення директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук зауважила, що керівництво міської влади та структурні підрозділи Черкаської міської ради націлені на впровадження сучасних технологій у своїй роботі з метою ефективності та підвищення якості роботи. Проте остаточне слово все ж мають сказати депутати Черкаської міської ради.

Від Author 2

Коментарі закриті.