— Реконструйовано вуличне освітлення по Сумгаїтській, — рапортує у ФБ Павло Собко, керівник КП “Міськсвітло”.

До переобладнання вулиця Сумгаїтська мала освітлення з обох сторін по одному світильнику ЖКУ-100 з лампою ДНАТ-150 на кожній опорі. Для покращення стану освітленості дороги, згідно рекомендацій дорожної інспекції, додаткововстановили на кожну опору по два LED-світильники, потужністю по 80 Вт. Під час реконструкції встановлено 318 світодіодних LED-світильники, а було 154 світильники ЖКУ-100 з лампами ДНАТ-150.

 

“Це друга вулиця в місті на якій удосконалили освітлення. Адже реконструкція по вулиці Сумгаїтській надзвичайно необхідна, оскільки вона є частиною транзитного шляху через Черкаси. А встановлення світодіодних LED ламп на відміну від ДНАТ є економним варіантом. Водночас ми зекономемо 163 тисяч гривень за 5 років із міського бюджету “, – говорить Павло Собко, заступник директора КП “Міськсвітла”.

Нагадаємо, що триває реконструкція вулиць: Гетьмана Сагайдачного, Кобзарської, Святотроїцької, Верхня Горова та Алеї Путейки. Відбувається переобладнання дворового освітлення за такими адресами: Сержанта Смірнова 1,3,5, Волкова 75, 103, Героїв Дніпра 29,31,35,43,45,47,49,51.

Від Author 2

Коментарі закриті.