Ліплявська сільська рада об’єднаної територіальної громади в 2018 році  отримає  1,99 млн. грн. із передбачених 1,99 млн. грн. на формування інфраструктури своєї громади.

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням наінформацію із сайту Ліплявської громади.

15.06.2018 року відбулося засідання Комісії при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, на якому було розглянуто та погоджено проектну заявку на проект, який фінансуватиметься  у 2018 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури Ліплявської сільської ради, а саме:

«Придбання транспортних засобів спеціального призначення та комплектувальних виробів до них  для СКП «Добробут» Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області  (трактор з навантажувачем, косарка роторна-2шт., машина для посипання доріг піском та відсівом, деревоподрібнююча машина, відвал-3шт, причіп, трактор, картоплесаджалка, картоплекопач, оприскувач, окучник,  навантажувач, ковш, фреза, плуг, стріла гідравлічна тракторна модифікована, грейферний навантажувальний пристрій, траверса універсального захвату, змінний  комплект пристроїв захвату для рулонів, змінний  комплект пристроїв вилочного захвату, змінний  комплект пристроїв захвату для деревини, корзина вантажопідйомна, агрегат дисковий).   змінний  комплект пристроїв вилочного захвату, змінний  комплект пристроїв захвату для деревини, корзина вантажопідйомна, агрегат дисковий)».

Від Author 2

Коментарі закриті.