Однією із форм профорієнтаційної роботи Уманського районного центру зайнятості є організація клубних об’єднань. Проведення клубних засідань сприяє самовизначенню учнів у виборі професії, підвищенню конкурентоспроможності безробітних та студентської молоді на ринку праці, оволодінню знаннями з техніки пошуку роботи та побудови кар’єри.
Днями, за ініціативи Уманського районного центру зайнятості було проведено перше засідання клубу «Крок вперед» в Родниківській загальноосвітній школі для 38 школярів різного віку, які перебували на відпочинку в пришкільному мовному таборі «Language butterfly».
Разом з фахівцем з профорієнтації Оленою Мартинюк діти пройшли профдіагностичне тестування за методикою Є. Клімова, переглянули профорієнтаційні відеоролики, а на завершення для найменших учасників засідання була проведена профорієнтаційна гра «Відгадай професію».

Діти проявляли великий ентузіазм, креатив та задавали багато запитань, цікавлячись різноманіттям світу професій.
Враховуючи, що клуб Уманського районного центру зайнятості тільки розпочав свою роботу, надалі планується проведення низки важливих та масштабних заходів, зокрема, робота з учнівською молоддю Паланської ОТГ та ін.

За інформацією Уманського РЦЗ.

Від Author 2

Коментарі закриті.