На міжнародній трасі М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка в Христинівському районі цього тижня продовжуються роботи з поточного середнього ремонту.

На ділянці км 524 – км 525 автодороги М-12 наразі проводяться роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття. На ділянці км 523 цієї ж дороги продовжуються роботи із поширення проїжджої частини та планування узбіччя.

На ділянці км 536 – км 540 автодороги М-12 вже виконано роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», роботи поширення проїжджої частини та із планування узбіч. Також ні цій ділянці завершено роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Ці роботи проводяться у рамках поточного середнього ремонту ділянки автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка.

Проектом поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги передбачено проведення влаштування основи дорожнього одягу, стабілізацію основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Окрім того, підрядною організацією проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Роботи із поточного середнього ремонту, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, виконує підрядна організація ТОВ «ШРБУ-48».

Частина автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка в області є частиною транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який поєднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Протяжність автомобільної дороги М-12 у рамках транснаціонального транспортного коридору «GO Highway» у межах Черкаської області складає 37 км.

У зв’язку із щоденним проведенням ремонтних робіт на цій автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі як, обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв – будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!

Прес-служба САД у Черкаській області

Від Author 2

Коментарі закриті.