Бізнес – це тема, яка останнім часом отримала особливе звучання. Людина, що прийняла рішення відкрити власну справу, перш за все прагне незалежності та самостійності в роботі, повніше розкрити свої професійні здібності та спробувати себе у чомусь новому.
Саме з такими прагненнями звернулася до Монастирищенського районного центру зайнятості майбутній підприємець Наталія Ванцеровська. Вона здобула вищу освіту у Черкаському Східноєвропейському університеті економіки та менеджменту за спеціальністю правознавство та отримала кваліфікацію юриста.

Довгий час вона працювала інспектором з роботи кадрами у ТОВ «Фаворит АГ» , де набула досвіду роботи за спеціальністю бухгалтер, а потім працювала вже головним бухгалтером на підприємстві «Седна-Агро».

Робота подобалася і приносила дохід, але творчі прагнення не полишали її протягом життя. І саме тому Наталія Ванцеровська звернулася по допомогу до Монастирищенського районного центру зайнятості.

Окрім індивідуальних співбесід з особистим консультантом, Наталія відвідувала різноманітні семінари, в тому числі – щодо можливості започаткування власної справи, але чи бути підприємцем довго вагалась.

З часом, почерпнувши необхідні знання під час інформаційно-роз’яснювальних заходів, які проходили в районному центрі зайнятості та пройшовши профдіагностичне тестування, підготувала свій бізнес-план, захистила його та отримала від служби зайнятості фінансову підтримку – одноразову виплату допомоги по безробіттю і втілила в життя свою мрію – відкрила власну перукарню.

Наталія Ванцеровська тепер з впевненістю каже: «На цей час я займаюся тим, що приносить мені радість і натхнення в житті» та радить не боятися робити рішучі кроки щодо реалізації своїх задумів у напрямку самозайнятості.

Від Author 2

Коментарі закриті.