У Набутівській ОТГ на базі майже зруйнованого дитячого садочку планують створити оздоровчий комплекс. При цьому використовуватимуть басейн, розташований у Сахнівській Авторській школі Олександра Захаренка.

На шести тисячах квадратних метрів навчального закладу є не лише басейн, в який везуть дітей із усього району, а й обсерваторія, планетарій, танцювальний зал і музей села, пише infomist.ck.ua.

– Свого часу звернувся до депутатів Верховної Ради, щоб нам виділили кошти для будівництва оздоровчого табору. Плануємо, що він працюватиме цілий рік. Це будуть і робочі місця також, – розповідає голова Набутівської громади.

Цьогоріч лише розпочали ремонтні роботи, загальна вартість об’єкту – 12,5 млн грн. Після прийняття будівлі на баланс громади, за 7,5 бюджетних мільйонів відновили проект, замінили вікна, утеплюватимуть фасад.

За словами голови, залишок коштів знайдуть в будь-якому випадку, залучатимуть інвестора або ж кошти ДФРР. Дітей планують приймати із 2019-го не лише з громади, а й з інших районів Черкащини.


Від Author 2

Коментарі закриті.