Через заборгованість із виплати зарплат деякі черкаські енергетики відмовляються ліквідовувати наслідки негоди. Про це  під час сьогоднішньої колегії в ОДА повідомив керівник області Юрій Ткаченко.

Про це пише “Прочерк”.  

Через негоду 150 населених пунктів Черкащини залишилися без світла. Найбільше постраждала Золотоніщина.

Юрій Ткаченко повідомив, що розмовляв із віце-прем’єр-міністром Володимиром Кістіоном і міністром палива і енергетики Ігорем Насаликом.

Найбільша проблема нині полягає в тому, що НКРЕ, яке може вирішити це питання, на сьогодні нелегітимне. І відповідно до нового законодавства її склад має бути збільшений ще на 3 особи.

Однак Ткаченку пообіцяли, що до кінця року це питання буде розв’язане і одним з перших питань буде проблема Черкасиобленерго. За словами Юрія Ткаченка, підприємство «Азот», яке є найбільшим платником Черкасиобленерго, саме перебуває в скрутному стані і має проблеми з виплатою зарплати. Однак сьогодні домовленості щодо погашення боргу воно виконує і перевиконує.

Голова ОДА сказав, що мав розмову з керівництвом Черкасиобленерго. Він наполягає, щоб всі колективи виходили на роботу і виконували свої зобов’язання.

Від Author 2

Коментарі закриті.