24 грудня у двох ОТГ на Черкащині пройдуть перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. Вибори відбуватимуться у Буцькій селищній (Маньківський район) та Михайлівській сільській (Кам’янський район). Про це пише Рідна Черкащина.

Як повідомляють у ГМ “Опора”, за інформацією з відповідних ТВК, на посаду Буцького селищного голови зареєстрували чотирьох кандидатів (три самовисуванці та кандидат висунутий місцевим осередком ВО “Батьківщина”). А претендентами на 14 депутатських мандатів цієї громади стали 7 самовисуванців та 54 кандидати висунуті партійними осередками.

Також одній особі Буцька селищна комісія відмовила у реєстрації кандидатом у депутати. Та звернулась до суду, проте суд лише підтвердив парвомірність рішення комісії. Причиною відмови у реєстрації стало те, що паспорт згаданої особи на момент реєстрації перебував у паспортному столі у зв’язку зі зміною прізвища і в пакеті документів особа подала замість копії паспорта копію довідки із паспортного столу.

На посаду Михайлівського сільського голови зареєстрували чотирьох кандидатів-самовисуванців. Претендентами на 22 депутатських мандати цієї громади стали 9 самовисуванців та 125 кандидат висунутий партійними осередками.

Від Author 2

Коментарі закриті.