У Черкасах під час зустрічі з керівництвом області та міста власник великого німецького підприємства «Chemische Fabrik Lehrte» Себастіан Рейхенбах (на знімку другий ліворуч) обговорив перспективи співпраці між українськими та німецькими хімічними компаніями.

Гість ознайомився з корпорацією «UKRAVIT», що спеціалізується на виробництві добрив та засобів захисту рослин. Її власник Віталій Ільченко (перший ліворуч) поінформував німецького колегу, що незабаром на виробничих площах «UKRAVIT» відкриється потужний науково-дослідний центр, аналогів якому немає у Східній Європі. Велику увагу приділив Себастіан Рейхенбах також підприємству «Chemikal Elements UkraVIT» відкриється потужний науково-дослідний центр, аналогів якому немає у Східній Європі. Велику увагу приділив Себастіан Рейхенбах також підприємству «Chemikal Elements Ukraine», що «переселилося» до Черкас зі сходу країни й випускає хімреактиви для харчової та фармацевтичної промисловості.

— Ми плануємо запустити спільну роботу з цими компаніями, — сказав на завершення візиту Себастіан Рейхенбах. — Провідні українські хімічні фабрики виробляють ту продукцію, яку в Німеччині не випускають. До того ж це продукція високої якості. Метою моїх зустрічей у Черкасах було обговорити умови співпраці. Ми дійшли з партнерами згоди.

Про це інформує Голос.

Від Author 2

Коментарі закриті.