Із вересня на базі Черкаського державного технологічного університету стартує робота навчальної групи безкоштовного курсу з основ програмування на базі навчальних матеріалів Гарварду. Курс CS50 вважається найкращим з основ програмування в світі.

– Зокрема, курс вчить основам одразу кількох мов програмування – таких, як C, PHP і javascript – а також, технологіям SQL, CSS і HTML, – зазначає  координатор проекту TechnologyNation в центральному регіоні країни від фонду BrainBasketFoundation Олександр Ткаченко.

Заняття проводитимуть у форматі blendedlearning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, викладеним онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідченого ментора.

Участь в програмі не потребує попередніх технічних навичок і подати заявку на участь можуть всі охочі, зазначають у прес-службі вишу.

Ключовими критеріями відбору є володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача та знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище. Курс є безкоштовним, триватиме 4 місяці. Після його завершення  слухачі  отримають дипломи BrainBasketFoundation та HarvardUniversity.

Про це інформує  Діловий Регіон.

Від Author 2

Коментарі закриті.