Фахівці Золотоніського міськрайонного, Городищенського, Жашківського, Звенигородського, Кам’янського, Лисянського, Черкаського, Чигиринського та Шполянського районних центрів зайнятості неабияку увагу приділяють тим, хто боронив цілісність і суверенітет нашої держави, а нині з охопленого війною Сходу повернувся додому. Про це “Економіка сьогодення” дізналась у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ.

З початку 2017 року представниками центрів зайнятості проведено 42 інформаційні семінари та тренінги, надано індивідуальні консультації з організації професійного навчання або перенавчання за участю 530 демобілізованих військовослужбовців. На цей час саме за сприяння центрів зайнятості 131 особа працевлаштована, 8 особам надано допомогу на відкриття власної справи, 59 чоловік пройшли професійне навчання та працевлаштовані на місцеві підприємства, 100 осіб залучено до громадських робіт та робіт тимчасового характеру, 16 чоловік виявили бажання продовжити військову службу за контрактом.

«Завдання служби зайнятості – рекомендувати пошукачу роботи той вид діяльності, який надасть в майбутньому можливість реально працювати і отримувати достойний заробіток. Сподіваємось, що всі слухачі успішно пройдуть навчання, а набуті знання і вміння допоможуть закріпитися на робочому місці та побудувати подальшу професійну кар’єру, а спеціалісти служби зайнятості завжди раді допомогти, адже питання надання людям якісних соціальних послуг, пов’язаних з професійним навчанням та їх подальшим працевлаштуванням, завжди знаходяться в центрі уваги служби зайнятості», – зазначає директор Лисянського районного центру зайнятості Володимир Висотенко.

    

Від Author 2

Коментарі закриті.