Щоб запровадити в Черкасах електронний квиток, з міського бюджету доведеться викласти близько 30 млн грн. Такі дані, за результатами моніторингу шести міст України, оприлюднив директор КП “Черкасиелктротранс” Петро Кучер.

Учора члени виконкому розглядали питання програми розвитку електротранспорту в місті. На цю програму потрібно 43 млн грн. Проте один з членів виконкому Ігор Коломоєць обурився неефективністю цієї програми.

На його думку, в місті треба запроваджувати не тільки електронний квиток, а й удосконалювати роботу тролейбусів. Він наголосив на порушеннях графіку руху тролейбусів, зокрема.

Натомість начальник управління транспорту Черкаської міської ради Віталій Москаленко повідомив, що за весь 2016 рік надійшло не більше 15 скарг на порушення графіків водіями тролейбусів.

А Петро Кучер запевнив, що порушення графіків, якщо й трапляється, то лише через ДТП або погодні умови. Він пояснив, що для запровадження електронного квитка треба пройти такі етапи: спочатку введення в роботу нової сучасної диспетчерської
(нині діє та, що була введена в роботу тридцять років тому) потім впроваджується сучасна система сповіщення, і лише на третьому етапі – впровадження електронного квитка, передає кореспондент УНН-Центр.

Від Author

Коментарі закриті.