В листопаді 2016  року до Катеринопільського районного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернувся житель смт Катеринопіль Олег Онойко.

Олег працював  монтером колії на залізниці та охоронником,  пройшов службу в зоні АТО, але завжди мав заповітну мрію – посадити сад. Для втілення її в життя були знання, досвід і бажання, бракувало тільки коштів. Про це кореспондента сайту “Економіка сьогодення” повідомили у відділі організації сприяння працевлаштуванню ОЦЗ.

Під час співбесіди з особистим консультантом безробітного було проінформовано про можливість започаткування власної справи за підтримки державної служби зайнятості. Олег зацікавився цією ідеєю і був запрошений на семінар «Як розпочати власний бізнес». Також отримав додаткові консультації фахівців центру зайнятості та успішно пройшов профдіагностичне тестування, результати якого підтвердили його здібності й хист до підприємницької діяльності.

За сприяння служби зайнятості Олег розпочав втілення мрії в життя.

Вже в квітні 2017 року за направленням центру зайнятості розпочав навчання на курсах «Підприємництво та бізнес-планування», майбутній підприємець отримав багато цінних порад стосовно ведення бізнесу в умовах діючого законодавства та успішно склав свій бізнес-план на тему «Садівництво та вирощування ягід».

Наразі уже засаджено саджанцями дерев та ягід земельну ділянку в 30 соток та планується розширення площі насаджень восени цього року.

Олег щасливий та планує отримати від улюбленої справи не тільки задоволення, а й гідний дохід.

Від Author 2

Коментарі закриті.