На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості на дорогах державного значення.

Зокрема 24 та 25 березня районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 1900 кв м доріг загального користування державного значення.

На дорогах області щодня працює близько 20-ти ремонтних бригад. Підрядні організації використовують сировину чотирьох місцевих асфальтобетонних заводів.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни, Т-24-06 /М-05/-Маньківка-Іваньки-Буки та на двох дорогах місцевого значення у Золотоніському та Монастирищенському районах області. Паралельноз ямковим ремонтом проводяться роботи із планування та благоустрою узбіч автошляхів.

Окрім того, було облаштовано 106 кв м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автодорогах М-05 Київ-Одеса а та Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю.

Прес-служба САД у Черкаській області

Від Author

Коментарі закриті.