Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області в ході проведення державного фінансового аудиту діяльності державного підприємства Науково-виробничий комплекс «Фотоприлад» (далі –Підприємство, ДП НВК «Фотоприлад»), яке входить до сфери управління Державного концерну «Укроборонпром», встановлено ряд порушень та інших факторів, які негативно вплинули на фінансово-господарську діяльність Підприємства.

Зокрема, окремі рішення керівництва ДП НВК «Фотоприлад» щодо участі в тендерних випробуваннях та в перевірці працездатності приладів, які безпосередньо не пов’язані з реалізацією власної продукції, призвели до неефективного використання коштів на суму 1,1 млн грн.

Внаслідок недотримання законодавства, виявлено ряд порушень з оплати праці в частині нарахування премій, доплат, виплат, за загальну суму близько 0,1 млн грн.

За результатами аудиторського дослідження Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області направлено ряд пропозицій щодо забезпечення ефективності використання державних коштів та майна, усунення недоліків і порушень.

Про результати державного фінансового аудиту проінформовано Військову прокуратуру Черкаського гарнізону Центрального регіону України.

Прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області

Від Author

Коментарі закриті.