З лютого змінюється розклад руху деяких потягів, які проходять через станцію імені Тараса Шевченка, пише “Сміла“.

Так, зокрема, керівництво “Укрзалізниці” планує відмінити зупинку на цій станції швидкісних потягів №791/789 Кременчук-Кропивницький-Київ та №792/790 Київ-Кропивницький-Кременчук. Поки що потяги зупиняються у Смілі на 15 хвилин. Ними користується багато пасажирів, які їдуть у справах, в тому числі студентів, зазначили на вокзалі.

З 10 лютого такої можливості для пасажирів станції імені Тараса Шевченка вже не буде. Тож, певно, доведеться шукати інші потяги, щоб доїхати до Кременчука, Кропивницького та Києва. А допоки зупинки не відмінили можна звернутися до «Укрзалізниці» із проханням залишити її на маршруті зазначених вище потягів. Це можна, зокрема, зробити через мережу Інтернет.

Окрім цього у лютому зміни у графіку торкнуться маршрутів №184 Київ-Маріуполь та №183 Маріуполь-Київ. Із 2 лютого вони змінюють номери на №104 та №103 відповідно. Окрім того, із сезонного курсування переходять у постійний режим роботи – тобто курсуватимуть увесь рік: №104 Київ-Маріуполь по непарних числам, №103 Маріуполь-Київ – по парних.

Від Author

Коментарі закриті.