Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, служба зайнятості використовує заходи активної підтримки безробітних зокрема, шляхом організації професійного навчання з метою здобуття особою відповідної кваліфікації або приведення її у відповідність до вимог сучасності. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби Жашківського РЦЗ.

Жашківським районним центром зайнятості протягом жовтня поточного року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу Черкаського навчального центру Мінагрополітики України організовано професійне навчання 21 безробітного за професіями машиніст (кочегар) та оператор котельні.

Під час навчання слухачі ознайомилися із структурою та обладнанням котельні, правилами експлуатації котельних установок та охороною праці в установі.

Таким чином, безробітні громадяни напередодні опалювального сезону отримали затребувану на ринку праці професію, а загальноосвітні навчальні заклади району – кваліфікованих працівників, які допоможуть у справі енергозбереження.

Від Author

Коментарі закриті.