20 жовтня 2016 року медикам Черкаського обласного госпіталю ветеранів війни було передано медичне обладнання для лікування воїнів АТО. Спірографічний апарат був придбаний за ініціативи Черкаського регіонального управління ПриватБанку в рамках роботи благодійного фонду “Допомагати просто!” на кошти, що зібрані клієнтами банку.

Перераховуючи гроші через банкомати, термінали самообслуговування, мобільний додаток чи сайт банку, всі бажаючі долучаються до благодійного фонду «Допомагати просто», в межах якого вже третій медичний заклад Черкащини отримав необхідну поміч. Саме так клієнти ПриватБанку вкотре допомагають рятувати дорогоцінні життя.

“Спірографічний комплекс, що ми отримали, призначений для діагностики порушень вентиляції легенів, – розповідає завідувач діагностичним відділенням госпіталя Раїса Копилова. – В зимню пору року дуже багато загострень бронхітів і їх ускладнень, тому ми відчували надзвичайну потребу в цьому апараті, адже умови перебування воїнів АТО сприяють захворенням дихальних шляхів”.

Наразі в госпіталі обладнано відділення на 50 місць для лікування бійців, що повернулися із зони АТО.

“Велика частина з них мають хронічні захворювання легеневої системи, – розповідає головний лікар Черкаського обласного госпіталю ветеранів війни Сергій Задорожний, –  Цей прилад дозволить обстежити хлопців, визначитись із проблемами та призначити найбільш ефективне лікування. Ми дуже вдячні кожному, хто приймав й приймає участь у благодійності”.

“Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2011 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів, – розповідає Ярослав Батієвич, заступник директора Черкаської філії ПриватБанку. – Всі банківські операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua”.

За всю історію існування Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто” на його рахунках зібрано більше 55 млн грн. В рамках фонду працює декілька програм. Це і “Підтримка армії”, і “Допомога пораненим в АТО”, і надання допомоги тяжкохворим дітям. Місія фонду «Допомагати просто!» – надання простого доступу до благодійності кожному громадянину країни, підвищення рівня освіти та сприяння соціально-економічному розвитку.

Від Author

Коментарі закриті.