Більше двадцяти різновидів декоративних рослин вирощують у Лисянському лісгоспі. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Для реалізації населенню області, організаціям, установам, приватним підприємцям, власникам декоративних розсадників підготували понад 3 тисячі одиниць декоративного посадматеріалу.

Широкий асортимент рослин за доступними цінами пропонують як для дорощування в розсадниках, так і для висаджування на постійне місце зростання. Посадковий матеріал може поставлятися у пластикових контейнерах.

Щодо асортименту, то пропонують найбільш популярні види декоративних вічнозелених хвойних, але є тут й рідкісні екзоти. Так, зростають у лисянських лісівників туї шаровидні “Хозері”, “Даніка”, туя золотиста, туя західна “Смарагд”, ялівці “Олд голд”, “Блю чіп”, “Принц Уельський”, “Блу ерроу”, “Скай рокет”, ялівець колоновидний, ялівець козацький, бересклет Форчуна, мікробіота, кипарисовик Лавсона, гібіскус, бірючина, самшит, спірея, калина.

За довідками звертатися до ДП “Лисянське лісове господарство”, Черкаська область, смт. Лисянка, вул. Бужанська, 62, тел. (04749) 6-22-10, 097-360-98-50.

Від Author

Коментарі закриті.