Єльшан Шахляров, демобілізований учасник АТО, звернувся до Драбівського районного центру зайнятості у пошуку роботи. Оскільки чоловік за спеціальністю та покликанням «помічник машиніста електровоза», тому він шукав роботу за фахом. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби Драбівського РЦЗ. 

Відвідавши інформаційні семінари з техніки пошуку роботи «Використання джерел інформації про вакансії», «Підготовка резюме», «Співбесіда з роботодавцем» та отримавши консультації особисто у фахівців з профорієнтації і працевлаштування центру зайнятості, Єльшан твердо вирішив займатися улюбленою справою.

«Спілкування, підтримка, поради, розуміння – це ті головні речі, які допомогли мені, в складний життєвий період, повернутися до мирного життя, самовизначитися та йти вперед не дивлячись на перешкоди», – ділиться враженнями Єльшан Шахляров.

Невдовзі фахівці центру зайнятості запропонували чоловіку роботу на посаді машиніста тепловоза в ТОВ «Кононівський елеватор» та надали вичерпну інформацію про підприємство. Пройшовши успішно співбесіду у роботодавця та зарекомендувавши себе вправним працівником, під час випробувального терміну,Єльшан був працевлаштований.

”Я щасливий, що на сьогодні маю змогу займатися заняттям до якого є хист», – говорить чоловік.

Від Author

Коментарі закриті.