Нещодавно фахівцями Маньківського районного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій на підприємстві ТОВ «Кононівський елеватор» для чотирнадцяти безробітних осіб. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби Маньківського РЦЗ.

Під час заходу заступник директора товариства Олександр Газін познайомив присутніх з історією виникнення підприємства. Окрему увагу він зосередив на умовах та графіку роботи, рівні заробітної плати, охарактеризував вакансії, які необхідно найближчим часом укомплектувати.

«На сьогодні ТОВ «Кононівський елеватор» займається сушінням, обробкою та підготовкою до зберігання зерна, насіння різних сільськогосподарських культур. На перспективу плануємо розширювати виробництво та працевлаштовувати працівників, які мають бажання працювати в даній галузі», – повідомив роботодавець. Поряд з цим він повідомив про вільні вакансії на підприємстві – апаратника оброблення зерна та пробовідбірника.

Шукачі роботи зацікавилися пропозицією представника підприємства та виявили бажання поспілкуватися з ним індивідуально. За результатами співбесіди 9 безробітним видано направлення на працевлаштування, 5 особам – на тимчасові роботи.

Від Author

Коментарі закриті.