З метою підбору персоналу, для компанії ТОВ САВ «Дістрібюшн» групи компаній «Фокстрот», службою зайнятості організовано проведення заходу «Тижні Фокстроту», до якого долучився Черкаський міський центр зайнятості.

Як повідомили кореспонденту “Економіка сьогоденняу міському центрі зайнятості, днями проведено презентацію роботодавця безпосередньо у приміщенні магазину «Фокстрот». Захід відвідало понад 40 шукачів роботи, які мали можливість познайомитися з історією створення компанії, концепцією розвитку, умовами  роботи та вимогами, яким повинні відповідати майбутні працівники.

Під час заходу заступник директора центру зайнятості Валентина Мирончак розповіла про перспективу працевлаштування в компанії та наявні вакансії продавця непродовольчих товарів  і  касира.

З режимом та умовами праці, рівнем заробітної плати, вимогами до претендентів на вакантні посади ознайомила провідний фахівець з управління персоналом компанії Наталія Коробова. Особливу увагу вона звернула на обов’язкове стажування персоналу та бонусну систему оплати праці, при якій основний вид заробітку залежить від продуктивності працівників.

«Торгова мережа «Фокстрот» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів та обсягами продажів електроніки і побутової техніки в Україні. Тому ми гарантуємо своїм працівникам  заохочення та цінні нагороди за успішну роботу,  обов’язковий соціальний пакет, а в подальшому кар’єрний ріст в компанії», – зазначила роботодавець.

Наприкінці заходу бажаючих працевлаштуватись запросили звернутися до кадрового відділу для заповнення анкет та подальшого проходження співбесіди.

 

Від admin

Коментарі закриті.