Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області протягом січня – червня 2016 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 20,6 млн грн. Про це “Економіка Сьогодення” дізналась від прес-служби Держфінінспекції в Черкаській області. 

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 120 управлінських рішень.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали 23 досудові розслідування.

У 183 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такі заходи впливу, як призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень.

За недотримання законодавства 253 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 90 – до дисциплінарної та матеріальної, чотирьох осіб звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму понад 109 млн грн.

Від Author

Коментарі закриті.