Вантажник, свердлувальник, токар, тракторист, електромонтер, різальник, оператор – ці та інші робочі місця нещодавно презентував начальник відділу кадрів ПАТ «Уманьферммаш» Юрій Бондарчук місцевим жителям. Про це повідомляє прес-служба Черкаського РЦЗ. 

«ПАТ «Уманьферммаш» – є одним з найбільших ринкоутворюючих підприємств міста Умані, кредом якого є стабільність. У зв’язку з роширенням виробництва та збільшенням замовлень з виготовлення сільськогосподарської техніки ми потребуємо висококваліфікованих робітників», – зауважив Юрій Бондарчук.

За його словами, перевага буде надаватися тим, хто володіє такими цінними якостями як працелюбність, бажання навчатися, чесність і сумлінність.

На зустріч з роботодавцем у приміщення Уманського міського центру зайнятості прибуло 26 осіб. Вони уважно заслухали інформацію про трудовий розпорядок, вимоги до претендентів, систему оплати праці.

Під час заходу всі бажаючі пошукачі роботи мали можливість індивідуально поспілкуватися з роботодавцем, проконсультуватися у фахівців центру зайнятості та отримати відповіді на свої питання.

Більшість відвідувачів заходу зацікавилися шансом працювати на ПАТ «Уманьферммаш». Відразу рішення про працевлаштування прийняло три особи, яких в свою чергу запросили пройти співбесіду з керівником підприємства та ознайомитися з робочим місцем.

Від Author

Коментарі закриті.