У липні 2016 року (за червень) страхувальники – роботодавці вперше подаватимуть оновлений звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (форма №Д4 (місячна). Зміни до Форми звіту та порядку йог заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.04.2016 №441, який зареєстровано у Міністерстві юстиції України 06.05.2016 за №682/28812.

Завідувач сектору адміністрування єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко нагадала, що роботодавці, які виплачують грошове забезпечення, зобов’язані в таблиці 6 додатка 4 до Порядку формувати та подавати відомості про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) у звітному місяці також за осіб із числа військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової та альтернативної служби), осіб рядового і начальницького складу, у розрізі кожної застрахованої особи.

Такі відомості формуються з кодом категорії застрахованої особи «31» (військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), особи рядового і начальницького складу).

Отже при формування звіту за червень 2016 року за осіб із числа військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової та альтернативної служби), осіб рядового і начальницького складу роботодавець формує та подає таблицю 4 та таблицю 6 до Порядку в у розрізі кожної застрахованої особи.

Від Author

Коментарі закриті.