30 травня 2016 року комісія з конкурсного відбору соціальних проектів неурядових організацій розглянула подані на конкурс проекти неурядових організацій та ухвалила рішення профінансувати 5 проектів на загальну суму 125,6 тис. грн.

Про це у “Фейсбук” написав колишній в.о. начальника управління культури і зв’язків з громадськістю Черкаської ОДА Сергій Пасічник, пише “infomist”

Серед проектів:

1. “Черкаські письменники для дітей «В перший клас” (Черкаська обласна організація «Громадська організація людей з обмеженими можливостями «День») – профінансувати проект частково.

2. Центр допомоги у створенні ОСББ та підтримці діяльності співвласників багатоквартирних житлових будинків (ГРОМАДСЬКА СПІЛКА “ОСББ ЧЕРКАЩИНИ”) – профінансувати проект частково.

3. Активізація процесу роздержавлення комунальної преси (ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТИЧНИХ СИЛ») – профінансувати проект у повному обсязі.

4. Збереження довкілля, екологічна освіта та заходи з раціонального природокористування (Черкаська районна організація Організації ветеранів України) – профінансувати проект частково.

5. Екологічна освіта та виховання здорового покоління (Громадська організація “Оздоровлення української нації”) – профінансувати проект частково.

Всього на конкурс було подано 13 проектів 12 неурядовими організаціями. На залишок коштів (29,8 тис. грн.) Комісія вирішила провести додатковий конкурс.

Від Author

Коментарі закриті.