Більше 30-ти черкаських шкіл виборювали перемогу в першому загальношкільному турнірі із боулінгу, головним призом якого стали 4000 грн на купівлю шкільного інвентаря. Така незвичайна спортивна першість стала можливою за сприяння ЮніорБанку спільно з місцевим боулінг-клубом “Lucky Strike”. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у м. Черкаси. 

Андрій Вовченко, керівник “ЮніорБанку” у Черкаській області:
“У загальношкільному турнірі прийняли участь більше 700 дітей різного шкільного віку. У підсумковому, фінальному турнірі перемогу виборола черкаська школа № 17, яка й отримала головний приз турніру – сертифікат на 4000 грн для купівлі шкільного інвентаря. Але заохочувальні призи отримали й інші фіналісти турніру. Володарі другого місця турніру отримали абонемент на Скалодром, а третього –  ящик соку в асортименті”.
Умови юніорського турніру досить прості: щодня за перемогу змагалися дві школи. Кожна намагалася набрати на доріжці максимум очок. Щомісяця учасники першості змінювалися. У березні за перемогу змагалися учні 6-7-их класів, у квітні – 8-9-их, у травні – 10-11-их класів.
Андрій Вовченко, керівник “Юніор Банку” у Черкаській області:
 “Це наш весняний турнір, де кожна школа виставляла 25-ть учасників-юніорів. Це продовження навчання фінансової грамотності нашими юніорами, така собі цікава практика.  Адже в турнірі беруть участь діти, які вже мають картку “Юніора” та знають про неї все.  Мета цього турніру – показати дітям зручність користування карткою юніора та закріпити досвід на практиці”.
Михайло, спорт-менеджер боулінг-клубу “Lucky Strike”:
 “ Розрахунок карткою – це ніякої здачі. І це значно скорочує час очікування. Ми привчаємо дітей до здорового способу життя, спорту, до гри в боулінг. Сподіваємося, о один із учасників цього чемпіонату буде представляти Україну на міжнародній арені”.
Зручна картка юніора і для батьків черкаських школярів. Завдяки їй вони мають змогу контролювати всі витрати малечі, визначити ліміт денних операцій та налаштувати регулярний переказ зі свої картки на карту дитини.

Від Author

Коментарі закриті.