Клієнти ПриватБанку подарували черкаським онкохворим дітям необхідні для лікування сучасні медикаменти. Загальна вартість медикаментів, переданих для діточок  Обласного онкологічного диспансеру, склала понад 300 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Черкасах. 

26 квітня відбулася офіційна передача медикаментів, що були затверждені переліком лікарями Черкаського Онкодиспанцеру, адже тільки лікарі чітко розуміють й бачать ситуацію зсередини та знають яких препаратів не вистачає для лікування дітей з онко-діагнозом.

Медикаменти були придбані за ініціативи Черкаського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”, в якій активно приймали участь клієнти банку, перераховуючи власні кошти через сайт банку, банкомати чи термінали самообслуговування.

“Ми навіть не очікували, що питання придбання ліків вирішиться так швидко. Ліки дуже цінні і ціна їм –  життя дітей, – говорить Віктор Парамонов, головний лікар Черкаського обласного онкодиспансеру. – Зараз ситуація в країні близька до катастрофічної, оскільки  з 2002 року і до сьогодні держава в особі Міністерства охорони здоров’я не поставила жодних ліків, жодної копійки для онкохворих дітей. Таких діточок майже 300 проживає в області. Щоденно 30 лікується у нас. Мені приємна співпраця з благодійним фондом ПриватБанка. Вони закупили ліки враховуючи наші побажання і специфіку роботи. Ці препарати – значний вклад для здоров’я дітей та надія на порятунок для їх батьків”.

“Кожна копійочка, перерахована нашими клієнтами в фонд “Допомагати просто!” – це шанс на одужання хворих на тяжку, страшну хворобу дітей, – говорить директор Черкаської філії приватБанку Віктор Шуршин. –  Я вдячний всім нашим клієнтам за цей вагомий внесок, за шанс для діток жити повноцінним життям. Адже для нас не є незвичним прогулянка в лісі, свіже повітря чи радість сімейного пікніку – про це ми навіть не замислюємося, а для онкохворих дітей це мрія, до якої вони йдуть через біль та випробування. Для них надважлива підтримка усіх, хто має бажання допомогти”.

“Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів, – розповідає Макаренко Наталія, керівник Черкаського регіонального пресс-офісу ПриватБанку. – Всі банківські операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua”.

Більше 34,6 млн грн зібрано на рахунках Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто”. В рамках фонду працює декілька програм: це і “Підтримка армії”, і “Допомога пораненим в АТО”, і “Таблеточки” – міжнародний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкогематологічними захворюваннями в Україні, і “Заради життя” – відкривають збір коштів для здійснення закупівлі медичного обладнання для відділень дитячої онкогематології.

Від Author

Коментарі закриті.