Чорнобаївський районний центр зайнятості постійно вдосконалює форми та методи роботи з укомплектування трудових колективів району кадрами. Одна з найбільш ефективних форм роботи – ярмарки вакансій, що дають змогу безпосереднього спілкування роботодавців та значної кількості шукачів роботи. Про це повідомляє Чорнобаївський РЦЗ. 

Так, в квітні за сприяння служби зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій, в якому взяли участь понад 30 осіб. Роботодавці окреслили вимоги до претендентів та низку переваг працевлаштування на вакантні місця підсобних робітників зі збору ягід та прополювання ягідних культур на фермерське господарство «Веселохутірське», з ремонту сільськогосподарської техніки – в ТОВ «Річ Лєнд» та технологів – в молочний цех з виготовлення та збуту згущеного незбираного молока ПП «Імперіал плюс».

Під час ярмарку проводилися індивідуальні співбесіди представників роботодавців з претендентами, які виявили бажання працевлаштуватися. В результаті заходу 10 особам видано направлення на працевлаштування.

Практика доводить, що проведення ярмарків вакансій завжди дає позитивний результат для всіх, хто бере у них участь.

Від Author

Коментарі закриті.