Підсумки трудового суперництва оголосили лісівники Черкащини під час розширеної колегії Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, яка проходила під головуванням начальника управління Олександра Дзюбенка.

Як повідомила прес-служба Черкаського управління, найкращою у 2015 році визнано роботу Смілянського лісгоспу. Тож начальник управління Олександр Дзюбенко вручив диплом переможця за досягнення підприємством кращих показників у роботі директору Смілянського лісгоспу Юрію Сегеді. Друге місце посів Кам`янський лісгосп (директор – Віталій Верес), третє місце – Звенигородський лісгосп (директор – Анатолій Проценко). Окрім цього, відзначено стабільну та ефективну роботу трудових колективів Уманського та Чигиринського лісгоспів.

В ході засідання колегії також було акцентовано увагу на зростанні заробітної плати. Середня заробітна плата одного працівника збільшилась на 2030 грн (на 48%) порівняно з відповідним періодом минулого року і досягла позначки 6289 грн. Лідерами за рівнем середньомісячної зарплати є Черкаський, Смілянський та Чигиринський лісгоспи.

Від Author 2

Коментарі закриті.