З 1 лютого вступили в дію нові тарифи (з використанням внутрішньобудинкових систем), встановлені постановою  Національної комісії, що включають у себе вартість демонтажу, монтажу, повірки лічильників, транспортування та монтаж після повірки, друк квитанцій, оплату послуг банків з приймання і перерахування коштів споживачів за надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення та інші. Про це повідомляє прес-служба КП “Черкасиводоканал”.

– Раніше довго велися дискусії щодо того, щоб включити у тариф вартість повірки лічильника, – пояснює директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

– Дехто навіть не встановлював лічильники у своїй квартирі через періодичні повірки, які треба було виконувати самостійно (за додаткову плату). А зараз тариф хоч і збільшився на 70 коп., але нашим споживачам про це турбуватися більше не треба.

Також, директор підприємства зазначив, що єдине, що потрібно від споживача – це своєчасний вільний доступ до лічильника. Працівникам підприємства повинна бути надана можливість повноцінно виконати всі свої обов’язки.

Від Author

Коментарі закриті.