В Україні стартував продаж нової лінійки смартфонів Samsung Galaxy A, яка включає моделі Galaxy A3, Galaxy A5 і Galaxy A7. Нові смартфони відрізняються від попередніх версій поєднанням сучасного зовнішнього вигляду та передових технологій, завдяки яким користувачі зможуть виконувати найскладніші завдання легко та ефективно, у тому числі безконтактно оплачувати покупки в торговій мережі.

«Оновлена ​​лінійка Galaxy A є втіленням сміливих дизайнерських рішень. Першим, що кидається в очі під час знайомства з новинками, – матеріали (скло і метал), – стверджує Джей Кей Шин, генеральний директор і голова підрозділу IT & Mobile Communications компанії Samsung Electronics. – Не менш важливим є дотримання останніх високотехнологічних трендів. Система оптичної стабілізації зображення, зменшені грані дисплея, додаткові функції для створення селфі та наявність слотів для двох сім-карток – лише неповний список достоїнств смартфонів».

Ще однією принциповою особливістю лінійки смартфонів Galaxy A, що буде доступна українським користувачам, стане функція безконтактного гаманця. Цей проект, реалізований разом із найбільшим українським банком ПриватБанком, дозволить будь-якому власникові смартфону вільно використовувати його для безконтактної оплати покупок у торговельній мережі замість банківських карток або готівки. Функція безконтактної оплати буде доступна власникам Galaxy A не тільки в Україні, але й по всьому світі.

Щоб використовувати смартфони Galaxy A для безконтактної оплати, потрібно встановити додаток Privat24, авторизуватися за номером телефону та підключити свої банківські картки. Під час оплати активувати додаток, вибрати опцію безконтактних платежів і піднести смартфон до зчитувального пристрою. Ярлик для активації додатка Privat24 встановлений в базовій версії смартфонів Galaxy A, що продаються в Україні.

В Україні безконтактні платежі за допомогою смартфонів доступні в понад 55 тис. торгових точок. Також власники Galaxy A зможуть за допомогою смартфонів оплачувати проїзд у київському метро та столичному швидкісному трамваї.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанка.

Від Author

Коментарі закриті.