Черкаська митниця ДФС інформує про видачу сертифікатів з перевезення за формою «ЕUR.1» до країн ЄАВТ (Швейцарія, Норвегія, Ісландія, Ліхтенштейн) та Черногорії.

Преференційний режим між Україною та країнами ЄАВТ.

Як повідомляє Головне управління ДФС у Черкаській області, з 1 червня 2014 року органи ДФС здійснюють видачу сертифікатів на товари українського походження, що експортуються до держав Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ), до складу якої входять Швейцарія, Норвегія, Ісландія, Ліхтенштейн та Черногорію.

Сертифікат з перевезення за формою «ЕUR.1» видається Черкаською митницею ДФС безоплатно на товари, що експортуються до держав Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ), протягом трьох робочих днів.

Даний сертифікат надає можливість звільнення в оподаткуанні в державах Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ).

З метою інформаційної підтримки суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності на відомчому сайті ДФС у розділах «Юридичним особам» «Суб’єкти ЗЕД» створено рубрику «Сертифікати з перевезення товарів з України за формою «EUR.1», який містить інформацію щодо документів, необхідних для оформлення та заповнення граф сертифікатів.

З питань оформлення сертифіката з перевезення (походження) форми «ЕUR.1» необхідно звертатися до відділу адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Черкаської митниці ДФС за адресою: м.Черкаси, вул. О.Дашкевича, 76; номери телефонів (0472) 37-70-03, 32-82-78.

 

 

Від admin

Коментарі закриті.