Щомісяця більше 130 тис. черкасців сплачують колуналку через ПриватБанк. Задля економії часу та зручності споживачів, комунальні підприємства, разом з ПриватБанком пропонують різні швидкі та прості способи оплати за використані послуги за рахунками через Інтернет.

Як повідомляють у прес-офісі м.Черкас, задля зручності клієнтів ПриватБанк пропонує автозписання – це регулярний платіж, який щомісяця списує кошти з рахунку споживача за спожиту електроенергію. Щоб скористатися цією послугою, треба написати заяву в найближчому відділення ПриватБанку або настроїти самостійно за допомогою Приват24 за вашого комп’ютера чи смартфона.

Оплата комунальних послуг через Приват24 – швидка та дуже зручна послуга, але значна частка клієнтів бажає отримувати квитанцію про сплату, як підтверждення своїх сплат через Інтернет. ПриватБанк врахував такі потреби своїх клієнтів й надав можливість отримувати квитанції про сплату на електронну пошту платника. Детальна інструкція по отриманню квитанції на власну електронну скриньку, допоможе в цьому бажанні буквально у пару кліків.

За березень 2015 року в ПриватБанку свої комунальні послуги сплатили 132 077 тисяч черкасців на сумму більше ніж 13 мільйонів гривень.

Від admin

Коментарі закриті.