Для шахраїв стало “доброю” традицією активізувати свою діяльність напередодні свят, адже саме в такі періоди громадяни втрачають пильність і хочуть допомогти всім, хто, за різних причин, в ці святкові дні не може бути разом з близькими.

На жаль, не стали виключенням і цьогорічні передсвяткові дні. Як повідомили у ДПІ у м.Черкасах, шахраї від імені начальника Державної податкової інспекції у м.Черкасах Максима Криштопи та його заступників телефонують жителям нашого міста та пропонують надати грошову та матеріальну допомогу бійцям АТО, переселенцям та на інші заходи.

Керівництво інспекції запевняє, що жодних доручень щодо збору таких коштів не надавалось і ніколи надаватись не буде. Колектив Державної податкової інспекції у м.Черкасах вже неодноразово допомагав і продовжуватиме допомагати учасникам АТО, їх сім’ям, переселенцям. Але така допомога надається ВИКЛЮЧНО за кошти, зібрані працівникам організації.

Шановні черкасці! Будьте дуже пильними! У разі отримання дзвінків від імені начальника інспекції або його заступників, громадяни в жодному разі не повинні перераховувати кошти на надані реквізити рахунків або надавати іншу допомогу. Про такі факти обов’язково повідомляйте за тел. 45-34-27.

Від admin

Коментарі закриті.