Президент Петро Порошенко заявляє про включення продукції науково-виробничого комплексу “Фотоприлад” (Черкаси) у державне замовлення на 2015 рік, повідомляє pro-vce.ck.ua

Про це він повідомив журналістам під час відвідування Навчального центру підготовки молодших фахівців Державної прикордонної служби в Оршанці Черкаської області.

– Продукція “Фотоприладу” була включена в державне замовлення на 2015 рік, – сказав Президент.

Він також заявив про намір відвідати це підприємство разом з керівництвом “Укроборонпрому” і Міністерства оборони для того, щоб особисто вивчити виробничу ситуацію.

“Фотоприлад” виробляє системи прицілювання, наведення й керування вогнем бронетанкової техніки, бойових вертольотів і артилерії, також системи управління протитанкових ракетних комплексів, вертольотів і наземної техніки, прилади нічного бачення, апаратуру обробки матеріалів аеро- і космічної фоторозвідки.

Як повідомляло агентство, Порошенко вважає аморальною відмову Верховної Ради внести зміни до виборчого законодавства, які б дали змогу проголосувати військовослужбовцям, що перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

Фото: Про все

Від admin

Коментарі закриті.