Київський апеляційний господарський суд підтвердив правомірність рішення адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо притягнення до відповідальності ПП «Еліт Партнер» за недобросовісну конкуренцію.

Зокрема, апеляційна інстанція відмовила ПП «Еліт Партнер» у задоволенні апеляційної скарги, залишивши без змін рішення господарського суду Черкаської області.

У квітні 2014 року адміністративна колегія територіального відділення оштрафувала на 21 тис. грн ПП «Еліт Партнер» за неправомірне використання позначення «БТІ», що є частиною комерційного (фірмового) найменування комунального підприємства «Черкаське обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації», яке раніше почало використовувати його у господарській діяльності.

17 липня 2014 року господарський суд Черкаської області відмовив ПП «Еліт Партнер» у задоволенні позову про визнання недійсним рішення Відділення.

Підприємство в касаційному порядку судові рішення не оскаржило та сплатило штраф до Державного бюджету України. Про це інформує прес-служба територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Від admin

Коментарі закриті.