У ПриватБанку порахували, хто найчастіше користується послугою безкоштовної розстрочки “Оплата частинами” і “Миттєвою розстрочкою”.

Як повідомили сайту “Економіка сьогодення” у прес-службі банку, найактивнішими користувачами розстрочки є люди середнього віку – від 31 до 40 років, на їх частку припадає більше третини покупок за допомогою “Оплати частинами” і “Миттєвою розстрочки”. Активно користуються розстрочкою студенти – серед тих, хто оплачує частинами покупку електронних гаждетов, техніки та інших товарів, 27% клієнтів у віці від 21 до 30 років.

А от серед покупців ювелірних виробів лідирує молодь. Більше 38% тих, хто заплатив за кільця і коштовності в розстрочку – клієнти банку у віці до 30 років.

Як правило, в розстрочку клієнти ПриватБанку більш охоче купують дорогі товари – середня сума покупки за допомогою сервісу “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка” складає 3 428 грн, тоді як середня сума оплати покупок банківськими картами без розстрочки небагатьом перевищує 1 тис грн.

При покупці одягу, туристичних послуг і ліків, найчастіше розстрочкою ПриватБанку користуються жінки. Частка клієнтів жіночої статі, які оплачують частинами оновлення свого гардеробу або купують тур в теплі країни, майже втричі перевищує частку чоловіків.

Сервіс зручного кредитування “Миттєва розстрочка” і безвідсоткова розстрочка “Оплата частинами” сьогодні працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін. Сума покупки ділиться на рівні частини (до 25), покупець оплачує картою ПриватБанку перший платіж, а решта щомісяця вносить на карту. Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами.

Від admin

Коментарі закриті.