Клієнти та співробітники ПриватБанку вже зібрали для відправлення в зону АТО понад 1 200 телефонів із безкоштовним зв’язком для воїнів, повідомляє прес-служба ПриватБанку м.Черкаси. Ці телефони працюють у найбільш безпечному та захищеному від підслуховування стандарті CDMA. Також військовим були передані понад 2 000 телефонів від оператора мобільного зв’язку PEOPLEnet.

Як повідомили в банку, озброїти наших воїнів безкоштовним зв’язком можуть допомогти всі українці. ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet запрошують українців приєднатися до благодійної ініціативи та передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО.

До 1 вересня потрібно передати непотрібний CDMA-телефон в будь-яке з 3 000 відділень ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефонні трубки, навіть з непрацюючим акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати будуть здані з RUIM-карткою або з прошитим номером у самому телефоні, договори на телекомунікаційні послуги будуть попередньо розірвані.

PEOPLEnet встановлює на такі апарати безкоштовний зв’язок всередині своєї мережі та відправляє українським воїнам в зону АТО.

Лише Черкасці вже зібрали й передали у зону АТО близько 200 таких телефонів. Та ця цифра не є граничною, оскільки збір телефонів продовжується й кожен небайдужий українець може приєднатися до акції підтримки наших захисників.

Від admin

Коментарі закриті.