Тільки у червні 2014 р. сервісом дистанційного обслуговування в Приват24 для відправлення та отримання переказів скористались понад 19% клієнтів ПриватБанку Черкащини.

Насьгодні в ПриватБанку існує 7 систем термінових грошових переказів: PrivatMoney, Western Union, MoneyGram, Unistream, Coinstar, Золотая Корона, Contact. Перекази по всім 7 системам можливо відправити за кордон та отримати з будь-якої країни світу. Крім того, системи PrivatMoney і Western Union також можна використовувати для відправки і отримання переказів в межах країни.

– ПриватБанк постійно працює над вдосконаленням своїх банківських продуктів та послуг. Забезпечення зручності обслуговування для клієнтів є найголовнішої метою налаштування сервісів по відправленню та отриманню грошових переказів. Саме тому, ми налаштували сервіс отримання та відправки переказів в системі електронного банку Приват24, – говорить керівник напрямку Грошових переводів Черкаської філії ПриватБанку, Володимир Добровольський. – На данний час, клієнти ПриватБанку можуть отримувати та відправляти перекази цілодобово не виходячи з дому в режимі 24/7/365.

Вже зараз, у клієнтів є можливість відправити в системі електронного банку Приват24 перекази системами PrivatMoney, Western Union, Unistream, Coinstar, Золота Корона, Contact. Отримати перекази можна користуючись системами PrivatMoney, Western Union, Unistream, Coinstar, Contact.

Простий та інтуітивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко відправляти та отримувати перекази в Приват24, а якщо у клієнта виникнуть будь-які запитання, можна скористатись службою “Допомога онлайн”, доступ до якої знаходиться на правій боковій панелі в Приват24.

Відправляти перекази в Приват24 можливо с карти ПриватБанку, що відкрита в національній валют і- гривні, або з карти, що відкрита в валюті переказу. Наприклад, переказ в долларах США можна відправити з гривневої карти або з долларової карти.

Отримати переказ в Приват24 можливо тільки на карту, що відповідає валюті переказу. Зняти кошти з карти можна в будь-якому банкоматі або розрахуватись карткою в торгівельній мережі. Про це повідомила прес-служба ПриватБанку у м.Черкаси.

 

Від admin

Коментарі закриті.